TERVETULOA LUJUUSLAJITTELUKURSSILLE!

Sahatavaran lujuuslajittelukurssi INSTA-142    UUSINTA 2 PV  ja UUDET 5 PV
Ajankohta : Vko 35  , 28.8.-1.9.2017
Kurssipaikka: Takun Puu Oy, Virttaantie 533, 32440 Alastaro

Osallistu Suomen Metsäkeskuksen ja Luken TutKi-hankkeen järjestämälle sahatavaran visuaalisen lujuuslajittelun INSTA-142 kurssille. Kurssi on tarpeellinen kaikille sahureille, rakennuspuutavaran tuottajille, puurakennusten ja rakenteiden toimittajille sekä ammattirakentajille.

TutKi-hanke on hintatason selvityksen jälkeen valinnut lujuuslajittelukouluttajaksi Varsipuu Ry:n. Varsipuu Ry on Inspecta Sertifiointi Oy:n hyväksymäkoulutusorganisaatio, jolla on oikeus järjestää rakennesahatavaran INSTA-142 stantardin mukaisia visuaalisia lujuuslajittelukursseja. Hyväksytysti suorittanut saa lujuuslajittelu- ja leimausoikeuden viideksi vuodeksi myöntämispäivästä alkaen.

Uusijat ja uudet osanottajat ovat tervetulleita kurssille. Jos lupasi on mennyt jo vanhaksi, tule uusimaan se. Lajitteluohjeistoa on päivitetty, joten kannattaa tulla täydentämään tietoasi. Samalla saat päivitetyn luentomateriaalin käyttöösi. Uusijoiden leimausoikeutta jatketaan sovitulla näyttökokeella, millä tarkastetaan lajittelutaidon säilyminen. Näin saa käyttöönsä Inspectan ja VTT:n hyväksymän lujuuslajitteluluvan ja henkilökohtaisen leimaustunnuksen. Rakennusmääräyskokoelman mukaan kantavissa rakenteissa on käytettävä lujuuslajiteltua sahatavaraa.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mahdollisimman pian (viimeistään 23.8.2017 mennessä) Jouni Silvast jouni.silvast@metsäkeskus.fi tai 050 3001786

Kurssin kustannukset: Koulutuspäivän hinta on Maaseuturahaston tuen ansiosta vain 100,-€ ja se sisältää myös kurssilla jaettavan opintomateriaalin. Viiden päivän kokonaishinta on siis vain 500,- €, eikä siitä makseta ALVia. Maksu laskutetaan kurssin jälkeen. Kahden päivän uusinnan hinta on 200,- €.

TERVETULOA!

Jaa artikkeli

Julkaistu: 12.7.2017Kategoriat: Ajankohtaista