TERVETULOA LUJUUSLAJITTELUKURSSILLE!

Sahatavaran lujuuslajittelukurssi INSTA-142  UUSINTA / NÄYTTÖ 1 PV

Kurssipaikka:
K-RAUTA LAPPEENRANTA
Tullitie 2, 53500 Lappeenranta

Ajankohta: 26.3.2018
klo 9:00-15:00

Osallistu Suomen Metsäkeskuksen TutKi-hankkeen järjestämälle sahatavaran visuaalisen lujuuslajittelun INSTA-142 kurssille. Kurssi on tarpeellinen kaikille sahureille, rakennuspuutavaran tuottajille, puurakennusten ja rakenteiden toimittajille sekä ammattirakentajille.

Jos lupasi on mennyt jo vanhaksi, tule uusimaan se. Lajitteluohjeistoa on päivitetty, joten kannattaa tulla täydentämään tietoasi. Samalla saat päivitetyn luentomateriaalin käyttöösi. Uusijoiden leimausoikeutta jatketaan sovitulla sovitulla näyttökokeella, millä tarkistetaan lajittelutaidon säilyminen. Näin saa käyttöönsä ilmoitettujen laitosten hyväksymän lujuuslajitteluluvan 5 -vuotta eteenpäin. Rakennusmääräyskokoelman mukaan kantavissa rakenteissa on käytettävä lujuuslajiteltua sahatavaraa.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mahdollisimman pian (viimeistään 24.3.2018 mennessä) Jouni Silvastille.
jouni.silvast@metsakeskus.fi  tai Gsm. 050 3001786

Kurssin kustannukset: Koulutuspäivän hinta on Maaseuturahaston tuen ansiosta vain 150,- € ja se sisältää myös kurssilla jaettavan opintomateriaalin.
Maksu laskutetaan kurssin jälkeen.
TERVETULOA!

Jouni Silvast
Projektipäällikkö
Gsm. 050 3001786

Jaa artikkeli

Julkaistu: 16.3.2018Kategoriat: Ajankohtaista