LUJADIGIN IDEANA on teoriakoulutuksen omatoiminen opiskelu joko töissä tai kotona jo ennen varsinaiselle kurssille saapumista.

LujaDigi – Koulutusosiot

Verkkokoulutus koostuu kahdesta osasta, joista ensimmäisessä käsitellään puun ominaisuudet lujuuden kannalta. Osa päättyy lyhyeen testiin. Toinen osa on huomattavasti laajempi sisältäen INSTA – 142-lujuuslajitteluohjeistot, harjoituksia, sekä tutustumista tärkeään laadunvalvontaan.

Toisesta osasta löytyvät omat alaosiot rakennesahatavaran, pieniläpimittaiselle sahatavaran ja liimapuulamellin lujuuslajittelulle, sekä koneellisen lujuuslajittelun visuaaliselle tarkastelulle. Osion voi valita oman tarpeen mukaan. Kaikkia osioita ei tarvitse  suorittaa. Myös toinen osa sisältää paljon harjoituksia sekä testit jokaiselle alaosiolle. Harjoituksia tehdään paljon sahatavarakappaleiden piirros – ja valokuvien avulla. Teoriaosuudessa käydään läpi myös CE-merkinnän käyttöönottoon liittyvät asiat.

Yrityksen omatoimikoulutus LujaDigi alustalla

Yritys, jolla on valmiudet omatoimisesti ohjata ja kouluttaa työntekijää joko itsenäisellä ja/tai järjestetyllä teorian ja käytännön harjoittelulla, on mahdollisuus tarkastajalle annetun näytön perusteella saada henkilöstölleen lujuuslajitteluoikeus.

LujaDigi – digitaalinen koulutusalusta toimii tässä yrityksen omaehtoisessa koulutuksessa erinomaisena työvälineenä ja apuna.

Lujadigi alustan omaehtoinen käyttö ilman käytännön ohjattua koulutusta lisenssihinnat koulutettavien määrän sekä käyttöajan mukaan: Hintoihin lisätään alv. LujaDigi- koulutusalustan käyttöoikeus on henkilökohtainen ja vaatii tunnistautumisen ja sähköpostiosoitteen koulutettavalta.

3kk lisenssi  1000€

  • sisältää henkilökohtaisen käyttöoikeuden 5 henkilölle:

6kk lisenssi 1500€

  • sisältää käyttöoikeuden 10 henkilölle

12 kk lisenssi 2500€

  • sisältää käyttöoikeuden 15 henkilölle

 

Yhdistetty LujaDigi – alustan teoria ja käytännön ohjattu koulutus

LujaDigi – koulutusalusta käyttö toimii kuitenkin parhaiten yhdistettynä käytännön ohjattuun kolmen päivän koulutukseen. Koulutukseen ilmoittautuva henkilö saa koulutusalustan hyvissä ajoin käyttöön ennen kurssia ja alustan käyttö jatkuu vielä tovin käytännön koulutuksen jälkeen.

Yhdistetyn käytännön koulutuksen sekä LujaDigi – alustan käyttöoikeus 2kk maksaa yhteensä 400 € (+ alv) / henkilö.

 

Lisätietoja LujaDigi – koulutusalustan käytöstä sekä kursseista antavat:

Jouni Silvast jouni.silvast@metsakeskus.fi 050-3001786

Timo Ripatti timo.ripatti@sahayrittajat.fi  +358 40 821 8238

 

LujaDigi- alustan valmistamista on tukenut Kollin Säätiö.

 

Seuraava ohjattu LujaDigi – lujuuslajittelukoulutus on Toivalan metsäopistolla Siilinjärvellä 16.-18.10.2024.

Ilmoittautuminen:

INSTA-142-visuaalisen lujuuslajittelun kurssi, Siilinjärvi (lyyti.fi)

Jaa artikkeli

Julkaistu: 19.6.2024Kategoriat: Ajankohtaista